6989713412 ΝΕΩΣΟΙΚΩΝ 52, Πειραιάς magicpoolandspa@gmail.com
 
Magic Pool & Spa
Κατασκευή Πισίνας Πειραιάς
 

Η εταιρεία μας Magic Pool & Spa παρέχει με ύψιστο επαγγελματισμό υπηρεσίες κατασκευής πισίνας, σάουνας, spa, Υδρομασάζ και συναφών προϊόντων.

Διακρίνεται για την κατάρτιση και τη τεχνική γνώση, η οποία και διατηρείται πάντα σε υψηλά επίπεδα μέσω της πολυετής εμπειρίας του προσωπικού μας και της συνεχής εκπαίδευσης.

Έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας, ώστε να λύσει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προκύψει.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η ποιοτικότερη και οικονομικότερη κατασκευή επαγγελματικών αλλά και ιδιωτικών πισινών, σάουνας, spa, Υδρομασάζ και συναφών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, πρώτα και πάνω από όλα με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες και τα χρήματα των πελατών της.


 

 

Υπηρεσίες που παρέχουμε
Απλά, γρήγορα και με συνέπεια

Η συνέπεια, η εξειδίκευση και η αξιοπιστία μας, σας εγγυάται την επιτυχή παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από τη μελέτη του έργου και την προμήθεια του εξοπλισμού και των υλικών έως την κατασκευή και συντήρησή του.

Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας νιώθουν την ασφάλεια που μπορούμε να τους παρέχουμε από την πρώτα κιόλας σύλληψη της ιδέας τους έως την υλοποίησή του, αλλά και την σταθερά απρόσκοπτη και ορθή λειτουργία του.

 

Θέλετε αποδείξεις; Δείτε τα έργα που έχουμε αναλάβει!

Ας συνεργαστούμε! Καλέστε μας και ξεκινάμε άμεσα τη συνεργασία μας!


 

 

 ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ 42 - Πειραιάς | 6989713412, 6981194806, magicpoolandspa@gmail.com