Η συντήρηση της πισίνας τον Χειμώνα

Posted by superadmin 30/11/-0001 0 Comment(s)

Η υπηρεσία καθαρισμού και συντήρησης της πισίνας είναι απαραίτητη όταν ο καιρός είναι ζεστός και οι πελάτες θέλουν να κολυμπήσουν. Όλοι θέλουν να έχουν μια "κρυστάλλινη" πισίνα με καθαρό νερό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτό δικαιολογεί το κόστος της εβδομαδιαίας συντήρησης της πισίνας. Αυτό έχει νόημα, καθώς είναι εύκολο για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να δει μια άμεση σχέση μεταξύ των χρημάτων που δαπανώνται και των παροχών που λαμβάνει.
Η υπηρεσία καθαρισμού και συντήρησης της πισίνας απλά δεν φαίνεται απαραίτητη κατά την χειμερινή περίοδο όταν το νερό είναι κρύο (και ίσως καλύπτεται με ιδικό κάλυμμα για το χειμώνα), όταν κανείς δεν θέλει να κολυμπήσει.
Οι ρύποι και οι μικροοργανισμοί δεν αναπαράγονται και δεν αναπτύσσονται πολύ καλά σε κρύο νερό, οπότε το νερό τείνει να φαίνεται όμορφο. Εκτός αν υπάρχει ορατή κλίμακα ανθρακικού άλατος παντού (η οποία δεν πρέπει ποτέ να σχηματίζεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα), το  νερό φαίνεται εκπληκτικό. Φαίνεται πεντακάθαρο. Και αυτή είναι η παγίδα.
Αντί να συσχετίσουμε απλώς την υπηρεσία πισίνας με τη διαύγεια του νερού, τη διασκέδαση και την ευτυχία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να αναστρέψετε αυτή την θεωρία και να καλύψετε τους οικονομικούς λόγους για να μην αγνοήσετε την πισίνα σας το χειμώνα. Η πισίνα σας είναι μια επένδυση που αξίζει να προστατευτεί. 
 Η συντήρηση της χειμερινής πισίνας θα πρέπει να γίνεται με την απαραίτητη συχνότητα και με τον σωστό τρόπο καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου καθώς η χημεία του νερού, μεταβάλλεται συνεχώς.
Έτσι, ναι, η συντήρηση της χειμερινής πισίνας είναι το ίδιο σημαντική όπως και η συντήρηση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού καθώς η αλλαγή της χημείας του νερού, οι μικροοργανισμοί τα φύλλα κ.λπ. μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες του νερού αλλά και του εξοπλισμού της πισίνας σας και τέτοια  ζητήματα μπορούν  να κοστίσουν αρκετά χρήματα για να επιλυθούν.
Η εταιρεία Magic Pool and Spa αναλαμβάνει την συντήρηση , τον έλεγχο και τον καθαρισμό της πισίνας σας, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.