Πισίνα πολυεστερική προκάτ

Posted by superadmin 17/01/2023 1 Comment(s)

Πισίνες προκάτ από πολυεστέρα

Οι πισίνες από πολυεστέρα έχουν ξεπεράσει αριθμούς ρεκόρ σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πλέον η πρώτη επιλογή οποιουδήποτε ψάχνει για μια πρακτική, γρήγορη και οικονομική λύση για την απόκτηση πισίνας.

Αυτό οφείλεται σε όλα τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι πισίνες πολυεστέρα για τον πελάτη.

Χωρίς αμφιβολία, τα σχέδια είναι όλο και πιο εντυπωσιακά και καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών των πελατών σε ότι αφορά τις διαστάσεις.

Οι πολυεστερικές πισίνες έχουν τρία σημαντικά χαρακτηριστικά: είναι λειτουργικές, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό και αποτελεί γρήγορη κατασκευαστική επιλογή. Είναι συνήθως 20%-40% φθηνότερες από τις υπόλοιπες μεθόδους κατασκευής πισίνας.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών εξοπλισμού για αυτόν τον τύπο πισίνας, όπως η εγκατάσταση υδρομασάζ, αντίθετης κολύμβησης κ.λπ.

Επιπλέον, η γρήγορη τοποθέτηση και η άμεση χρήση της πισίνας που προσφέρουν, είναι αναμφίβολα σημαντικοί λόγοι για την επιλογή τους.

Η εταιρεία μας εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα της πισίνας και την αξιοπιστία του εξοπλισμού. Προσφέρουμε μια ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, είμαστε στην διάθεσή σας.

 

 

1 Comment(s)

Πέτρος Δασκαλέας:
29/03/2023, 03:58:00 PM
Reply

Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι για την προσφορά σας για μηχανολογικό εξοπλισμό και τοποθέτηση πισίνας προκάτ 4,5 Χ10X1,50/1,70 με υπερχείλιση με μάρμαρο όχι φανερή σχάρα, με φώτα RGB, με πυθμένα μπεζ ανάγλυφη ψηφίδα και να έχει το νερό πράσινη απόχρωση στο Πικέρμι Δεξαμενής 34 σε οικόπεδο λείο με μαλακό χώμα. Επίσης να προστεθούν στην προσφορά σας χλωριωτής άλατος με ηλεκτρονική ρύθμιση PH και σκούπα ρομπότ ελαφριά. Ευχαριστώ πολύ κιν. 6947261643 και σταθερό 210 6038775

Leave a Comment